Ben jij klaar voor jouw next-level groei?

1:1 Traject De Innerlijke Reis

Hoe kun je dat vuur in jezelf weer ontsteken?

Van betekenis zijn en een verschil maken in de geluksbeleving van de ander. Dat, samen met de vrijheid die het leek te beloven, maakte dat jij koos voor het ondernemerschap.

Steeds vaker realiseer je je echter dat die vrijheid ver te zoeken is. En ook het vuur, de passie die je eerder voelde, is afgezwakt tot niet meer dan een waakvlammetje.

Vreugde heeft plaatsgemaakt voor frustratie, want je onzekerheid viert hoogtij: ‘Kan ik het wel? Ben ik wel goed genoeg, Wat maakt dat alles mij zoveel energie kost?’.

Je voelt een ontzettende onmacht en hebt geen idee hoe je het vuur in jezelf weer kunt ontsteken. Je wil al die angsten en onzekerheden ontzettend graag loslaten, zodat je opnieuw met veel plezier en in flow gaat ondernemen. Maar je weet niet hoe.

Ben jij ondernemer en...

Boek jij mooie successen met je klanten maar leg je de lat wel erg hoog.

Bereik jij ontzettend veel op basis van wilskracht, maar merk je dat dat een uitputtingsslag begint te worden.

Vind je het een uitdaging om je grenzen aan te geven.

Voel jij je soms iets te verantwoordelijk voor je klanten en voor het geluk van je dierbaren.

Heb je het gevoel dat je jezelf met regelmaat voorbijloopt...

…dan heb je waarschijnlijk van jongs af aan geleerd om door te zetten, flink te zijn en alles zelf op te lossen.

Als dit pijnlijk herkenbaar voor je is, dan twijfel je misschien of het ondernemerschap überhaupt voor je is weggelegd. Terwijl het enige dat je wil is je kennis en wijsheid met anderen delen.

Hoe zou het voor je zijn...?

Als je je kunt bevrijden van de verwachtingen van anderen.

Als je weer volledig in contact komt met je innerlijke kracht en vuur en met al jouw talenten en mogelijkheden.

Als je weer de rust in je lijf kan voelen en compassie voor jezelf kan ervaren voor wie je bent en kunt zien hoever je al gekomen bent in het leven.

Als je werkelijk helemaal jezelf durft te zijn. Je uitspreekt naar de ander en daarbij ook met gemak en respectvol je grenzen aan kan geven.

Als je de juiste keuzes kan maken, voor jou en voor je onderneming.

Als je de wet van aantrekking voor je kunt laten werken door de juiste mindset, zodat ook jij snel en gemakkelijk het leven en de onderneming van je dromen gaat manifesteren!

Als je het vertrouwen in je lijf voelt, om jouw unieke pad te volgen en vanuit flow, plezier en vertrouwen te leven en ondernemen, waarbij je de rust in jezelf ervaart en koers vaart vanuit je hart en intuïtie.

Hoe zou het voor je zijn als je dit alles in stroomversnelling kunt realiseren?

Is dit herkenbaar voor je? Is dit waar je naar verlangt en wil je meer weten?

Laura van DamSweet Chili Communicatie
Specialist Arbeidsmarktcommunicatie
Lees verder
Door een vriendin ben ik in aanraking gekomen met Nicole. Wat een verademing is dit!

Lieve Nicole, dank voor wat dit traject heeft gedaan voor mij en mij onderneming. Door goed te luisteren naar mij, mijn hulpvraag helder te krijgen en door te connecten en in te tunen met mijn gevoel, heb je mij geholpen om mijzelf en mijn onderneming verder te brengen.

Vanaf de start van dit traject (en ervoor zelfs en nu nog) merk ik dat ik veel dichter bij mijn gevoel sta. Door de sessies ben ik letterlijk opgeruimd en zie ik vaak kristalhelder waar de oude triggers zaten en hoe die nu opgelost zijn. Ik voel mezelf herboren en concreet merk ik in mijn onderneming ook, dat alles in elkaar valt.

Als vanzelf komen de juiste klanten en opdrachten mijn kant op. Ik ben dankbaar dat ik het voorrecht had om met je te werken (want dat is het, een voorrecht) en ben intens dankbaar voor wat je betekent.

Je hebt werkelijk alles in je om het leven te manifesteren,
waar je al tijden met heel je hart naar verlangt! en ik help je daar graag bij.

Wat kun je verwachten van een innerlijke reis?

De innerlijke reis is een zachte en eenvoudige manier om oude pijn en angst te transformeren, zonder dat je eerdere, nare of misschien zelfs traumatische ervaringen hoeft te herbeleven. Met de innerlijke reis maak je ruimte voor nieuwe mogelijkheden, (innerlijke) rust, (zelf)vertrouwen, liefde en vreugde in je leven.  

Het doel is om jou in je werkelijke kracht te zetten en je weer in verbinding te brengen met je lijf, je levensvreugde en je vuur, zodat je vanuit jouw potentieel en positieve mindset wonderen gaat verrichten voor jezelf en je onderneming. Een bloeiend bedrijf, met de leukste klanten, waarin je moeiteloos de voor jou beste keuzes maakt en met een perfecte werk-privé balans.

Een innerlijke reis in stroomversnelling

Mijn ‘Energy coaching’, een unieke combinatie van moderne coachingstechnieken, heldere waarnemingen en energiewerk, brengt je ontwikkeling vanaf het moment dat jouw ‘Ja, laten we dit samen doen’ over je lippen komt, in een stroomversnelling die zijn weerga niet kent.

Technieken die onderdeel kunnen zijn van jouw innerlijke reis: Energetische heelkunde, NLP technieken, Geweldloze communicatie, visualisatie en voice dialogue (innerlijke saboteur en innerlijk kindwerk).

Ga je met mij mee op reis om uit te komen bij wie je werkelijk bent en het leven te manifesteren waar jij gelukkig van wordt?

Neem dan gerust contact met mij op.

Je bent van harte welkom.

Willemijn van MellePsycholoog & Orthomoleculair therapeut
Lees verder
Lieve Nicole, dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan.

Ik voel letterlijk meer ruimte om me heen en ik heb een opgewekter en blijer gemoed.

Ik ben je heel dankbaar voor de erkenning en de bevestiging van alle gevoelens die ik zelf wel heb, maar waar ik niet voor uit durfde te komen. Door jou weet ik dat het klopt wat ik voel en durf ik meer op mezelf en wat mijn omgeving mij te vertellen heeft te vertrouwen.

Je bent echt een lieverd!! Ik voel me gezien, gehoord en waardeer enorm hoe je me weet te motiveren! Met een kleine schop onder mijn kont, mijn dank voor dit alles.

Hoe ziet dit traject eruit?

Een innerlijke én transformerende reis is een 1-op-1 coachingstraject en bestaat uit:

Een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek om nader kennis te maken. Duur 45 minuten.

Een traject van 2 - 3 maanden bestaande uit 4 consulten van 120 minuten met een interval van 14 - 30 dagen.

Aan het einde van het 4e consult evalueren we kort en nemen we afscheid. Mocht jouw transformatie nog niet af zijn, dan maken we vervolgafspraken. Maar eerlijk? De ervaring leert dat dit veelal niet nodig is.

Vorm: online via Zoom.

Online leeromgeving waar opdrachten, tools en technieken terug te vinden zijn om jou te ondersteunen tijdens jouw reis naar de beste versie van jezelf. Alsook energiewerk oefeningen om jouw eigen energie als ondernemer te kunnen managen en beschermen.

Tijdens dit traject ben ik er voor jou en loop ik naast je. Je kunt mij dan ook bellen, appen of mailen bij eventuele vragen, voor een vriendelijke schop onder je kont of als je even bijsturing nodig hebt bij een eventueel paniekmoment. Afhankelijk van de urgentie van je hulpvraag, kun je binnen 48 uur een reactie van mij verwachten.

Jouw investering voor dit – uiteraard volledig op maat gemaakt – avontuur bedraagt € 1998,- (excl. 21% btw)

Ga jij mee op reis?

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg"

Tijd om te floreren en excelleren

Voel je aan alles, dat de tijd is gekomen voor jou om te gaan floreren? Om te gaan excelleren?
Om helemaal voor jouw geluk en innerlijke vrijheid te gaan en daar ook voor te gaan staan?

Ik help je daar graag bij. Je zult versteld staan hoe snel je leven gaat veranderen!

Boek direct jouw Matchcall

Ben jij er klaar voor?

Twijfel je nog of mijn aanbod iets voor jou is? Of wil je weten of wij een match zijn?

Ben jij toe aan een doorbraak en ben jij eraan toe om geluk, overvloed, innerlijke rust en liefde in je leven te verwelkomen? Vind jij het tijd om je goud en je schatten op te halen en eindelijk die ultieme vrijheid te gaan ervaren, in jezelf en in je onderneming.

Boek dan direct een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek van 45 minuten. Na dit gesprek heb je alle ruimte om te beslissen of je wel of niet met mij wil samenwerken. Je bent van harte welkom!