Ben jij klaar voor jouw next-level groei?

Klantervaringen

Deze ambitieuze ondernemers gingen jou voor...

“Ik voelde dat oud verdriet / trauma mij in de weg zat. Ik kon er niet goed bij, maar wist wel dat het mij tegenhield. 

Voornamelijk het ouderschap ervoer ik als zeer intensief en ik wist niet goed hoe ik moest communiceren en wanneer mee te bewegen of juist liefdevol grenzen te stellen. Omdat ik niet in verbinding kon komen met mijn intuïtie.

De sessies hebben mij meer lichtheid gebracht, ik voelde mij opgeschoond. En door de fijne gesprekken heb ik meer inzicht, begrip en vooral ideeën verkregen over hoe het vanaf nu wel aan te pakken.

Qua ondernemerschap heb ik van jou de bevestiging gekregen, dat ik meer mag vertrouwen op mezelf, minder hoef te doen / te leren en deze zomer echt even rust mocht nemen. Opladen als essentieel onderdeel van het leven en het ondernemer-schap. So I did!

Wanneer je als ondernemer niet goed de vinger op de zere plek kan leggen, dan raad ik je aan om met Nicole te gaan werken. Om oud zeer op te lossen, meer heel te worden en met concrete oefeningen en tips aan de slag te gaan.

En om het anders te gaan doen, want dat is noodzakelijk om ergens anders te komen, dan waar je nu bent.”

Anke van Eck – Homecoachclub - Designer & Thuiswerkexpert

“Ik ben iedere keer weer flabbergasted over wat Nicole doet. 

Grote emotionele thema’s in mijn leven zijn voor altijd veranderd. Fysieke triggers die ik altijd bij bepaalde thema’s had, zijn weg!

Ik moet er zelfs aan wennen, dat het mij niet meer raakt als ik met zo’n situatie te maken krijg. 

Ik kwam er zelf niet doorheen, ook niet met hulp van andere goede coaches. Dit is gewoon echt een ander level shizzle ruimen.

Met grote verwondering luister ik altijd naar haar downloads over vorig leven thema’s en de patronen in mijn huidige leven. 

Keer op keer vallen de kwartjes en snap ik waarom ik tegen bepaalde zaken aan bleef lopen. 

Ik vind het superfijn dat zij tijdens de healing ook echt in contact met mij blijft en inzichten met mij deelt.

Ik kan met recht zeggen dat, mede door de hulp van Nicole, ik in staat ben nu om met bepaalde relaties beter om te gaan. Om mijn hart echt open te zetten met compassie. En om voluit in het leven en mijn potentieel te gaan staan.

Het maakt mij een betere moeder, vrouw, partner en dochter.”

Madelon Rijkers - Business mentor voor ambitieuze mensenhelpers

“Door een vriendin ben ik in aanraking gekomen met Nicole. Wat een verademing is dit!

Lieve Nicole, dank voor wat dit traject heeft gedaan voor mij en mij onderneming. Door goed te luisteren naar mij, mijn hulpvraag helder te krijgen en door te connecten en in te tunen met mijn gevoel, heb je mij geholpen om mijzelf en mijn onderneming verder te brengen.

Vanaf de start van dit traject (en ervoor zelfs en nu nog) merk ik dat ik veel dichter bij mijn gevoel sta. Door de sessies ben ik letterlijk opgeruimd en zie ik vaak kristalhelder waar de oude triggers zaten en hoe die nu opgelost zijn. Ik voel mezelf herboren en concreet merk ik in mijn onderneming ook, dat alles in elkaar valt.

Als vanzelf komen de juiste klanten en opdrachten mijn kant op. Ik ben dankbaar dat ik het voorrecht had om met je te werken (want dat is het, een voorrecht) en ben intens dankbaar voor wat je betekent.”

Laura van Dam – Sweet Chili Communicatie – Specialist Arbeidsmarktcommunicatie

“Via het jaartraject van Marlies van der Hout kwam ik bij Nicole terecht.

De combinatie van lichaamswerk en coaching sprak me direct aan. Meteen al bij het eerste contact schoot ik vol. In de roos. Er werd iets geraakt. Het werd me in een klap helder waar de oorsprong van mijn klachten lag. Het voelde als een soort bevrijding.

In de daaropvolgende sessies heb ik steeds weer ervaren, dat Nicole intuïtief weet wat er speelt, waardoor ze direct door kan dringen tot de kern. Het was alsof we in gedachten verbonden waren.

Door de energetische reiniging voelde ik me opgeschoond en meer in balans. Ik heb de sessies als bijzonder, helend en steunend ervaren. Het heeft mij absoluut verder gebracht in mijn ontwikkeling. Persoonlijk en op het gebied van het ondernemen. Ik zou Nicole zeker aanraden!”

Cindy Kerklingh - Buroflow - Masseur & Coach

“Lieve Nicole, wat ben ik dankbaar dat ik mijzelf het traject bij jou gegund heb. Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik kon verwachten, maar inmiddels voel ik me zó anders! Ik voel me enorm in mijn kracht staan, voel mijn eigenwaarde en ben me zoveel meer bewust van mijn patronen en gedragingen.

Door de healingen voel ik me lichter en liefdevoller – ik kan het niet anders omschrijven 🙂 – en door jouw coaching, kan ik elke dag weer opnieuw kiezen hoe ik me voel en hoe ik om kan gaan met tegenslagen of verdriet. Dit geldt zowel privé als zakelijk.

Zakelijk gezien trek ik nu nog meer klanten aan die écht bij mij passen en werk ik met de allerleukste ondernemers samen! Ik ervaar zoveel meer vertrouwen, in alles om mij heen, maar ook in mijzelf.

Eigenlijk is het resultaat onbetaalbaar! Ik ben je met heel mijn hart dankbaar!”

Marina in 't Veld - Honneurs - VA

“Lieve Nicole, dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Ik voel letterlijk meer ruimte om me heen en ik heb een opgewekter en blijer gemoed. Ik ben je heel dankbaar voor de erkenning en de bevestiging van alle gevoelens die ik zelf wel heb, maar waar ik niet voor uit durfde te komen. Door jou weet ik dat het klopt wat ik voel en durf ik meer op mezelf en wat mijn omgeving mij te vertellen heeft te vertrouwen.

Je bent echt een lieverd!! Ik voel me gezien, gehoord en waardeer enorm hoe je me weet te motiveren! Met een kleine schop onder mijn kont, mijn dank voor dit alles.”

Willemijn van Melle - Psycholoog & Orthomoleculair therapeut

“Via het jaartraject van Marlies van der Hout kwam ik bij Nicole terecht. Tijdens de healing & coachingsessies, zorgde zij ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde. We bespraken de onzekerheid, die in mij leefde als ‘ben ik wel goed genoeg?’, ‘wie zit er nu op mij te wachten?’ en de twijfel over of ik iets kan, mag of durf te zeggen.

Op een liefdevolle manier nam ze mij tijdens de sessies mee het verleden in om de aanwezige blokkades op te schonen en inzicht te brengen in mijn levensthema’s en mijn (gedrags)patronen. Daardoor vielen er vele puzzelstukjes op hun plaats.

Er is veel meer rust en ruimte in mijn hoofd en lijf gekomen. Ik voel ook weer de ruimte om weer creatief bezig te zijn en voel de energie om efficiënt en constructief zaken op te pakken, die er echt toe doen.

Het traject heeft ervoor gezorgd, dat ik nu in mijn kracht sta, weet wat ik heb te bieden en vanuit deze plek ook zeg wat ik te zeggen heb. Wat een bevrijding!

Nicole is authentiek, ik voelde mij gezien en gehoord en zij heeft de gave om je weer in je kracht te zetten. Het was een cadeau om met jou te mogen werken en van je te leren. Ik gun iedereen zo’n cadeau!

Dank je wel voor het fijne traject Nicole!”

Marja Ruijgvoorn - Kindercoachpraktijk Openhartig - Kindercoach

“Bij alles wat ik deed was er dat stemmetje die mij iedere keer weer deed wankelen. 
Ik heb de afgelopen jaren (vanwege burn-out en chronische vermoeidheidsklachten) hard gewerkt met coaches en therapeuten. Daar heb ik ontzettend veel zelfkennis opgedaan en veel gewonnen.

Toch was er altijd nog een intens saboterende vorm van onzekerheid in mij. Deze ‘overschreeuwde’ ik met mijn coping skills… om uit eindelijk weer op datzelfde punt in de cirkel terug te komen. 

Na slechts één fijne sessie met Nicole voel ik, nu ook na maanden, die diepe onzekerheid niet meer. Er is geen ongezonde zelftwijfel meer, geen vraagtekens of ik iets wel kan/mag/durf te zeggen. Geen vraagtekens meer of ik wel goed genoeg ben en er toe doe.

Oude, belemmerende ballast is geheeld en blijft in het verleden.
Het was heel fijn om daarin ook inzichten te krijgen door Nicole, dat ze je hierin ook meeneemt.  Veel dingen vielen als puzzelstukjes in elkaar. 

Kort daarna voelde ik duidelijk waar ik behoefte aan had. In de puurste vorm. Dat heeft gezorgd voor het doorhakken van knopen en aangeven bij anderen wat ik nodig heb. Zakelijk en privé. Vanuit een diep innerlijk weten. Alsof alles ineens heel helder is. Rust.

Nog altijd ben ik verbaast over hetgeen wat Nicole doet; haar gave en kundigheid.
Maar bovenal ben ik dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen.”

Mascha Dimitruk - Het Lijnenatelier - Contour-Art Illustrator

“Ik had het gevoel dat er iets ontbrak in mijn leven en dat ik er niet alles uithaalde. Ik voelde ook vaak een enorme onrust in mijn lijf.

Alleen al na het kennismakingsgesprek met Nicole voelde ik mij aanzienlijk rustiger en veel puzzelstukken waren op zijn plek gevallen.

Na dit traject is er veel veranderd in mijn systeem en in mijn leven. Ik voel mij helderder, weet veel beter wat ik wil, geniet meer en voel een enorme dankbaarheid voor alles in mijn leven. Kortom ik sta weer in mijn kracht en voel mij veel rustiger.

Ook de tools en oefeningen hebben mij veel gebracht en pas ik regelmatig toe. En ook heel bijzonder om te zien, is dat het in mijn gezin met 4 kinderen ook meer is gaan stromen. De kinderen stralen meer en laten zichzelf meer zien, waar ik nu nog intenser van kan genieten. Dankjewel! ❤”

Famke - ZZP'er

Dankbare klantervaringen, die ik spontaan via Social Media mocht ontvangen...

Lieve Nicole, ik ben zo blij, dat jij op mijn pad bent gekomen! We zijn pas op de helft van het traject en wat een progressie is er ontstaan in mezelf en in mijn leven. Je hebt deuren geopend, waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. Ik vind het heerlijk om met je te kletsen tijdens onze Zoom meetings, terwijl jij ondertussen je magie doet.

Ik ben onwijs dankbaar voor je. Je bent een cadeautje voor me. Je verricht letterlijk Wonderen.

Zo blij met jouw hulp afgelopen maanden, hoe mooi en makkelijk de sessies waren (ik hoef niks te doen?!) en wat een effect!

Ik voel me zoveel rustiger en kalmer, van daaruit is het veel makkelijker om te staan voor mijn waarde.

Lieve Nicole, ik vond het ook weer een mooie sessie. Ik voel me sterker en stralender. Dank daarvoor! En ook voor de spiegelingen. Brengt me veel!

Ik heb deze week veel uitdagingen (keuzemomenten) en wat dat betreft kwam de sessie ook op een goed moment. Ik voel me gemotiveerd en gesterkt door de sessie om deze uitdagingen vanuit mijn ware ik tegemoet te treden ❤

Ik voel mij steeds beter, energieker, ervaar dat ik meer vanuit mijn hart en gevoel spreek. Ik kom meer voor mijzelf op. Het voelt heerlijk en ben er trots op!

Hi Nicole, nogmaals een groot dank je wel voor de sessie van afgelopen maandag. Ik voel mij heel erg verbonden met mezelf, heerlijk! En ook heel erg naar binnen gericht in plaats van altijd maar naar buiten gericht te zijn.

Ik wilde je even laten weten, dat het heel erg goed met mij gaat en dat komt echt door jou en onze super waardevolle healingsessies. Zo blij mee!

Hey lieve Nicole, ik wil je even laten weten dat ik de sessie van gister weer zo fijn vond. Ik was, zonder dat ik me ervan bewust was, weer teruggevallen in mijn oude gewoonte van hard werken.

Door jouw coaching, heb je mij bewust gemaakt van dat patroon en door jouw tips, heb ik het vrijwel meteen om kunnen buigen.

Sinds de healing voel ik me rustiger en energieker. Ik ben enorm blij met je tips, het zijn fijne reminders, zodat ik me weer in mijn kracht voel staan. Dank je wel ❤

Hi Nicole, even een spontaan bericht aan jou, omdat ik voelde dat ik dit met je wilde delen:

Ik ben echt trots op mezelf. Het is bizar hoe duidelijk ik ben in grenzen aangeven al na één sessie, maar ook hoe ik oordelen/gevoelens van anderen over mij naast me neer kan leggen en het mij niet meer raakt.

Ook laat ik mij niet meer beïnvloeden door andermans meningen over bepaalde mensen, maar blijf trouw aan wat ik zelf ervaar.

Het voelt alsof ik nooit anders heb gedaan. Credits aan mezelf. Maar 1000 maal dank voor wat je tot nu toe hebt gedaan voor mij.

Gisteren ontving ik een compliment, dat ik met veel charisma loop en een positieve en zelfverzekerde uitstraling heb. Toen moest ik ook echt weer denken aan ons gesprek van woensdag.

Ben echt heel dankbaar dat jij mij helpt en leidt naar het leven wat voor mij bestemd is!

Na de sessie voel ik mij fitter, lichter en stevig gegrond. Heerlijk!

Jij nog bedankt voor je waardevolle begeleiding dit jaar; een belangrijke bijdrage, die mij nog meer heeft gemotiveerd om mijn hart te volgen. 

Veel dank voor de waardevolle sessie! Het was fijn om op een diepere laag te kunnen communiceren met je. Ik ga er de komende tijd mee aan de slag.

Ik voel mij steeds beter, energieker, ervaar dat ik meer vanuit mijn hart en gevoel spreek. Ik kom meer voor mijzelf op. Het voelt heerlijk en ben er trots op!

Jij nog bedankt voor je waardevolle begeleiding dit jaar; een belangrijke bijdrage, die mij nog meer heeft gemotiveerd om mijn hart te volgen. 

Veel dank voor de waardevolle sessie! Het was fijn om op een diepere laag te kunnen communiceren met je. Ik ga er de komende tijd mee aan de slag.