Ben jij klaar voor jouw next-level groei?

Gratis E-book: Betekenisvol Leiderschap

Download mijn E-book

Verlang jij als mens, leider en ondernemer ook naar meer zingeving en voldoening?

Het leven en ook een organisatie is aan verandering onderhevig. Het is aan ons om met deze veranderingen mee te bewegen om gelukkig en succesvol te blijven. Tijdens deze verandering van tijdperk is opmerkelijk, dat steeds meer leiders en ondernemers het verlangen in zich voelen toenemen om meer vanuit zingeving, voldoening en vanuit authenticiteit het leven en de onderneming vorm te willen geven en de rol als leider te willen volstaan om zo anderen van waarde te kunnen zijn en te kunnen inspireren en motiveren om ook het beste uit zichzelf te halen.

In dit e-book vind je de antwoorden om tot een meer betekenisvol en authentiek mens, leider en ondernemer te komen. 

Ik wens je heel veel leesplezier!

En ik zou het supertof vinden, als je met mij deelt, wat je van het e-book vindt.

Voor eventuele vragen ben je ook van harte welkom. Mail, bel of whatsapp mij gerust.  

Liefdevolle groet, 

Nicole van Wonderen 

Business Healer & Coach

Wat leer je?

Leerpunt

Wat behelst betekenisvol en authentiek leiderschap in dit nieuwe tijdperk?

Leerpunt

Wat is er voor nodig om je verder te ontwikkelen tot een meer betekenisvol en authentiek leider en ondernemer?

Leerpunt

Wat maakt dat je een sterk verlangen ervaart naar een meer authentiek, gelukkig en succesvol leven, maar ervaar je juist op cruciale momenten de bekende voet op de rem?

Leerpunt

Wat kun je doen om jouw droomleven als leider en ondernemer te realiseren, zodat je meer geluk, zingeving en succes gaat ervaren?

"The strongest factor for success is self-esteem: believing you can do it, believing you deserve it and believing you’ll get it."

Zelfontwikkeling is 'key' om tot meer betekenisvol en authentiek leiderschap te komen.

Je voelt enerzijds dat je klaar bent voor jouw next level groei om vanuit jouw volle potentieel te leven, leiden en te ondernemen en anderzijds voel je je enorm tegengehouden door allerhande belemmerende overtuigingen en persoonlijke patronen, waardoor de frustratie en machteloosheid in jou groeiende zijn en je op een punt komt, dat je zelf geen uitweg meer ziet om tot die positieve verandering in jezelf te komen om weer vanuit zelfvertrouwen, plezier en rust te leiden en ondernemen. Vermoeidheid treedt op, je motivatie en werkplezier vermindert, je merkt dat je steeds meer in je hoofd zit en piekert, wat ten koste gaat van een goede nachtrust en dat je zaken begint uit te stellen of zelfs te vermijden of juist nog harder gaat werken op wilskracht. Maar eerlijk… je weet niet of je dit nog lang volhoudt. Je hebt eerder het gevoel dat je aan het ‘overleven’ bent in plaats van te leven.

Gat in het verhaal van je klant 03

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Gat in het verhaal van je klant 02

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Willemijn van MellePsycholoog & Orthomoleculair therapeut
Lees verder
Lieve Nicole, dank je wel voor alles wat je voor mij hebt gedaan.

Ik voel letterlijk meer ruimte om me heen en ik heb een opgewekter en blijer gemoed.

Ik ben je heel dankbaar voor de erkenning en de bevestiging van alle gevoelens die ik zelf wel heb, maar waar ik niet voor uit durfde te komen. Door jou weet ik dat het klopt wat ik voel en durf ik meer op mezelf en wat mijn omgeving mij te vertellen heeft te vertrouwen.

Je bent echt een lieverd!! Ik voel me gezien, gehoord en waardeer enorm hoe je me weet te motiveren! Met een kleine schop onder mijn kont, mijn dank voor dit alles.

Over Nicole

Mijn drijfveer is, dat ik jou gelukkig wil zien, waarin jij zelf bepaald wat geluk voor jou is. Dat kan zijn dat je de innerlijke reis wil gaan maken naar degene die jij in werkelijkheid bent, handelend vanuit je intuïtie en je hart en vol staande in je werkelijke potentieel. 

En/of dat je geluk ligt in het uitdragen van je missie als ondernemer en leider zijnde, waarin ik je leer om je eigen koers te varen, op te ruimen wat jou nog blokkeert om succesvol te zijn en daarbij vanuit een positieve mindset wonderen gaat verrichten voor jezelf, je onderneming en/of de organisatie.