Ben jij klaar voor jouw next-level groei?

Ik kan het niet…. vs Ik ben het helemaal zat….

Een succesvol manager, die keer op keer haar doelen behaalt. Grote successen weet te boeken, haar team professioneel aanstuurt, een sterk analytisch vermogen heeft en ziet waar er nog kansen liggen om het bedrijf te laten excelleren. Ze is geliefd binnen haar netwerk en haar leidinggevende is meer dan te spreken over haar goede functioneren.

Desondanks dit succes voelt ze zich niet gelukkig van binnen. Ze voelt verdriet, frustratie en ervaart zelfs boosheid. Ze komt steeds verder van zichzelf af te staan, waardoor ze meer en meer een vrouw aan het worden is, waarmee ze zich niet meer kan identificeren. In plaats van dat deze baan en het succes haar energie geeft, voelt ze zich juist steeds meer leeglopen.

Tijdens het consult blijkt, dat ze verlangt naar een onderneming vanuit zingeving. Werkelijk van betekenis kunnen zijn voor haar medemens. Ze voelt deze hartstocht en dit innerlijk vuur al lange tijd branden, maar ze weet niet hoe. Waar moet ze beginnen, welke eerste stap kan ze nemen? Het duizelt in haar hoofd. Ze ziet vele beren op de weg, voelt zich verantwoordelijk naar haar werkgever en overtuigd zichzelf keer op keer om er afstand van te nemen, het toch maar niet te gaan doen en voor zekerheid te kiezen.

Ze belandt in een vicieuze cirkel en het maakt haar enigszins radeloos. Enerzijds doet ze zich geweld aan door in een baan te blijven waar ze geen voldoening en blijdschap uit haalt en daardoor energie verliest en aan de andere kant blijft haar missie innerlijk aan haar trekken. Ze raakt zeer vermoeid, maakt geen keuzes, ziet beren op de weg en voelt de frustratie in zichzelf toenemen. Ze is gewend om door te zetten, door te gaan, maar haar hart huilt. Gaandeweg is ze niet alleen het contact met haarzelf verloren maar ook haar gronding met als gevolg dat ze niet lekker in haar vel zit, zich benauwd voelt, prikkelbaar is, veel in haar hoofd zit, veel piekert, slecht slaapt, het wazig voelt in haar hoofd en het gevoel dat ze op een overlevingsstand staat. Na een werkdag is ze zo vermoeid, dat ze op de bank ploft met een kant en klaar maaltijd en een film aanzet om zo te ontsnappen aan de dagelijkse realiteit en het onbehagelijk knagende gevoel van binnen. Zo verstrijken dagen en maanden totdat ze bij mij komt voor een consult.

Tijdens het consult stem ik mij af op de energie van cliënt en richt ik mij op het schonen van het gehele energiesysteem van onder meer energetische blokkades als emoties, overtuigingen en (innerlijk kind) trauma. De gronding/ aarding wordt hersteld. Het werd duidelijk welke overtuigingen haar weerhielden om voor haar missie te gaan. Het waren allemaal overtuigingen gebaseerd op angst: ‘Ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg, persoon x is beter als ik, wat zullen ze van mij vinden, wat als ik afgewezen wordt, ik heb nog niet voldoende opleidingen gevolgd?’ We hebben hier samen op gewerkt, waardoor er verzachting kwam voor haarzelf. Er volgden vele inzichten, ook over dat ieder mens uniek is en over prachtige kwaliteiten en talenten beschikt. Het werd haar duidelijk wat haar talenten zijn en waar haar kracht ligt. Tijdens het consult zag ik haar transformeren van een vrouw die in de weerstand zat, zich niet senang voelde en geen idee had hoe hier uit te komen, naar een vrouw die weer in haar kracht stond, connectie kon maken met haar hart en intuitie en weer in staat was om te voelen, wat ze nu echt graag in het leven wil bereiken.

Zienderogen voelde ik tijdens de healing het innerlijk vuur in haar verder ontbranden om datgene te willen gaan manifesteren waar haar hart naar uit gaat en blij van wordt. En dan niet meer vanuit strijden en doorzetten, maar juist vanuit kwetsbaarheid als kracht.

Na het consult koppelde ze terug dat ze zich stevig gegrond voelde, weer een helder hoofd had en rust ervoer in haar gehele lijf. De intense vermoeidheid was verdwenen en ze voelde zich weer energiek. Ze was weer in verbinding met zichzelf, met haar hart en haar intuïtie (buikgebied) en begon zomaar ronduit te vertellen wat haar missie is, waar ze altijd naar had verlangt. Het was in ene allemaal super duidelijk voor haar. Ze weet nu welke eerste stap ze heeft te nemen. Een stap waar haar hart blij en vreugdevol van wordt Ik ben super trots op haar.

Ik voel me keer op keer zo dankbaar om mensen te mogen begeleiden op weg naar de beste versie van zichzelf en hun missie uitdragende vanuit hun hart, innerlijk vuur en hun werkelijk potentieel.

Herken jij je hierin? Als spiritueel transformatiecoach begeleid ik jou om datgene wat je nog tegenhoudt om je missie ten volle uit te dragen, bewust te maken en te transformeren, zodat je dit kan gaan doen vanuit jouw authentieke kracht en jouw werkelijke potentieel.

Mijn drijfveer is, dat ik jou gelukkig wil zien, waarin jij zelf bepaald wat geluk voor jou is. Dat kan zijn dat je de innerlijke reis wil gaan maken naar degene die jij in werkelijkheid bent, handelend vanuit je intuïtie en je hart en vol staande in je werkelijke potentieel.

En/of dat je geluk ligt in het uitdragen van je missie als ondernemer zijnde, waarin ik je leer om je eigen koers te varen, op te ruimen wat jou nog blokkeert om succesvol te zijn en daarbij vanuit een positieve mindset wonderen gaat verrichten voor jezelf en je onderneming.

Ik ben ervan overtuigd, dat hoe meer mensen zich verbinden met datgene wat hun vreugde geeft en gelukkig maakt. Een leven leidend vanuit hartstocht en vanuit hun werkelijk potentieel, ze dit vervolgens uitstralen, waardoor anderen ook geïnspireerd en gemotiveerd raken om hetzelfde te gaan doen. Zo dragen we allen bij aan een betere wereld voor onszelf en de generaties die nog komen gaan. Dit is de droom van het kleine meisje in mij.

Alle liefs,

Nicole van Wonderen

Boek nu een Gratis Adviesgesprek

In 45 minuten onderzoeken we samen of ik jou verder kan helpen je blokkades los te maken.

Over de schrijver

Picture of Nicole van Wonderen

Nicole van Wonderen

Business Healer en Spiritueel Transformatiecoach

Mijn missie is om ondernemers, zoals jij, te inspireren en motiveren om tot de beste versie van jezelf te komen. Zodat jij vanuit die plek een rimpeleffect voortzet en we gezamenlijk bijdragen aan een betere wereld.

Categorieën

Deel dit bericht

Boek nu een Gratis Adviesgesprek

In 45 minuten onderzoeken we samen of ik jou verder kan helpen je blokkades los te maken.